Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Rekisterinpitäjä
Virtakiven Sauna / Manner Kahvila Oy
Brejlinintie 8
FI-45910 Voikkaa Finland
info@virtakivensauna.fi
+358 50 4339327
Y-tunnus: 2283785-6
EU VAT FI22837856

Verkkosivustomme osoite on: https://virtakivensauna.fi/

Sivusto toimii suojatussa verkkoyhteydessä.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Kun sivuston käyttäjät lähettävät viestejä sivuston yhteydenottolomakkeella, keräämme lomakkeessa olevat tiedot sekä käyttäjän IP-osoitteen.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet. Evästeiden avulla voimme lisäksi kerätä tietoja siitä, miten ja milloin palvelujamme käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt palveluun, milloin ja mitä www-sivujamme käyttäjä on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia käyttäjä on sivullamme nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on käyttäjän päätelaitteen IP-osoite ja mahdollinen sarjanumero. Evästeet myös mahdollistavat sen, että käyttäjän ei halutessaan tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia, salasanoja ja personointivalintoja joka kerta uudelleen.

Evästeet eivät liiku verkossa itsekseen, vaan ne asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai virusten levittämiseen.

Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden tai muiden tekniikoiden avulla, eikä sivustomme voi tietää esimerkiksi käyttäjän sähköpostiosoitetta, ellei käyttäjä itse ole sitä antanut. Yksityisyydensuojaa koskeva lainsäädäntö ja kunkin palvelun rekisteriseloste huomioon ottaen voidaan evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla saatua tietoa liittää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin tietoihin.

Tämä sivusto voi kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tämä sivusto voi sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietojasi muille osapuolille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli olet lähettänyt viestin sivuston yhteydenottolomakkeella, viestiä ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa viestin lähettäjän ja toimia viestin mukaisesti.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet lähettänyt viestin sivuston yhteydenottolomakkeella, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Emme lähetä tietojasi muille osapuolille.

Kolmansien osapuolten tietosuojalausekkeet (Google Analytics, Google Fonts, iThemes Security, MailChimp, Sucuri)

Google Analytics (sivustoanalytiikka)

Käytämme verkkosivuillamme kolmannen osapuolen Google Analytics sivustoanalytiikkaa. Analytiikka keräää sivustolla anonyymiä tietoa evästetiedostojen avulla, jotta sivuston käyttöä voidaan arvioida ja parantaa. Näitä tietoja ovat esimerkiksi mitä kautta käyttäjä on löytänyt sivustolle ja miten hän toimii sivustolla. Google Analytics välittää ja säilyttää kerätyt tiedot palvelimillaan.

Lisätietoja Google Analytics -palvelun tietosuojakäytännöistä:
support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi&ref_topic=2919631
Lisätietoja Google Analytics -evästeistä (englanniksi):
developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
Google tarjoaa myös lisäosan, jolla voi kieltäytyä (’opt-out’) Google Analytics -palvelun tallentamista evästeistä kaikilla web-sivuilla:
support.google.com/analytics/answer/181881?hl=fi&ref_topic=2919631

iThemes Security – Sucuri (sivuston tietoturva)
The IP address of visitors, user ID of logged in users, and username of login attempts are conditionally logged to check for malicious activity and to protect the site from specific kinds of attacks. Examples of conditions when logging occurs include login attempts, log out requests, requests for suspicious URLs, changes to site content, and password updates. This information is retained for 7 days.

This site is scanned for potential malware and vulnerabilities by Sucuri’s SiteCheck. We do not send personal information to Sucuri; however, Sucuri could find personal information posted publicly (such as in comments) during their scan. For more details, please see Sucuri’s privacy policy.

When running Security Check, ithemes.com will be contacted as part of a process to determine if the site supports TLS/SSL requests. No personal data is sent to ithemes.com as part of this process. Requests to ithemes.com include the site’s URL. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

Backups of security log details are retained for 21 days.

Note that you may be required by some regulations to ensure that past personal data erasure requests are respected even in the event of restoring a backup of the site. You may need to set up an internal policy to ensure that previous personal data erasure requests are respected after restoring a database backup.

Security logs are retained for 7 days.

This site is part of a network of sites that protect against distributed brute force attacks. To enable this protection, the IP address of visitors attempting to log into the site is shared with a service provided by ithemes.com. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

Google Web Fonts (sivuston ulkoasu)
For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.

For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.

Further information about handling user data, can be found at developers.google.com/fonts/faq and in Google’s privacy policy at policies.google.com/privacy.

MailChimp (postituslista)

Privacy Policy
mailchimp.com/legal/privacy

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokauppa

Virtakiven Sauna | Ruuat ovellesi
Brejlinintie 8

0504339327
kauppa@virtakivensauna.fi
virtakivensauna.fi
2283785-6

Virtakiven sauna on saanut poikkeustilanteen vuoksi luvan ruokien kuljettamiseen lähialueen koteihin. Tällä palvelulla toivomme auttavamme heitä, jotka ovat riskiryhmässä viruksen suhteen tai muusta syystä haluavat valmista ruokaa kotiovelle kuljetettuna.

Tuotteet: Tuotteet valmistetaan Virtakiven saunan kahvilassa, jonne ei kukaan muu pääse sisälle kuin Eija Parkkinen, joka valmistaa ruuat ja toimittaa ne kuumina asiakkaan ulko-ovelle. Emme toimita salaatteja tai kylmiä ruokia. Lisäksi valmistusvaiheessa käytetään kertakäyttö hanskoja, päähinettä, hengityssuojaa ja ainoastaan tilassa käytettäviä työkenkiä. Päivän päätteeksi tilan kaikki pinnat desinfioidaan.

Raaka-aineet: Pääsääntöisesti raaka-aineet (aina, kun se on mahdollista) toimitetaan Virtakiven saunan kahvilan oven ulkopuolelle, josta Eija kantaa ne sisälle. Raaka-aineina käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita laadun takaamiseksi.

Turvallisuus: Jos ilmenee Eija Parkkisella flunssa oireita, niin välittömästä verkkokauppa suljetaan ja ruoka toimitukset lakkautetaan karanteeni suositusten mukaisesti.

Näillä kaikilla toimilla pyrimme minimoimaan virustartunta riskin ja toimittamaan ruokaa asiakkaiden kotiovelle mahdollisimman turvallisesti. Lisäksi olemme sopineet terveystarkastajan kanssa, että hän informoi jos toimintaan tulee uusia säädöksiä tai suosituksia.

Verkkokauppa: Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen: Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun, kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Toivomme asiakkaiden käyttävän verkkokauppaa jos se suinkin on mahdollista. Vain niissä tapauksissa, joissa tilaaja tai hänen läheisensä ei voi/osaa käyttää verkkokauppaa otamme tilaukset vastaan puhelimitse. Puhelin tilausaika on klo 15-16 numerosta 050 4339327. Jos puhelin ei vastaa, niin teille soitetaan takaisin heti, kun se on mahdollista.

Maksaminen ja maksutavat: Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu, sekä verkkopankkimaksut. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Virtakiven Sauna | Ruuat ovellesi yleiset ehdot.Puhelin tilauksen tehneiden tulee maksaa lähetyksen mukana olevan laskun summa ko päivänä viitettä käyttäen tai erikseen sovitulla tavalla.

Käteistä tai korttimaksua emme huoli tavaran toimituksen yhteydessä riskien minimoimiseksi.

Tilaus- ja maksuvahvistus: Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö.

Jos sinulla on kysyttävää ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkista aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Virtakiven Sauna | Ruuat ovellesi
Brejlinintie 8

0504339327
kauppa@virtakivensauna.fi
virtakivensauna.fi
2283785-6

Toimitustavat ja - kulut: Verkkokaupan tuotteet toimitetaan asiakkaille kuumina asiakkaan ulko-ovelle alumiini astioissa, jotka ovat muovipussissa. Tuotteet ovat kuumia tartuntariskin minimoimiseksi. Tuotteet toimittaa sama henkilö, joka on tehnyt ne.

Toimituskulut ovat Voikkaan-Kuusankosken alueella 3€/toimitus. Toimitusmaksu veloitetaan tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika: Tuotteet toimitamme ko päivänä tilauksen yhteydessä ilmoitettuna aika välillä asiakkaiden ovelle. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista ja tilaajalle puhelimitse. Valitettavasti emme voi toteuttaa toiveitanne toimitusajasta sujuvan ja nopean toimituksen vuoksi. Se takaa, että tuotteet ovat kuumia teille saapuessa.

Lunastamattomat tuotteet: Jos ette ole toimitus aikana kotona emme vastaa tuotteista toimituksemme jälkeen.

Ongelmatilanteet: Mikäli tuote on vioittunut tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa olevaan puhelinnumeroon. Jos tuote on selvästi vaurioitunut, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio.

Lisäksi: Korostan, että minä, eikä kukaan muukaan voi taata 100% varmuutta siitä, ettei virustartuntaa tapahdu, mutta teen kaikkeni sen välttämiseksi. Lisäksi toivon, että Virtakiven sauna voi auttaa edes hieman tässä poikkeustilanteessa niitä, jotka apua tarvitsevat.

Saunatilan varaukset: vastaan otetaan puhelimitse. Sauna varaukset ovat tarkoitettu alle 10 henkilön perheille ja muille pienryhmille, jotka saunaa tarvitsevat. Saunan desifioivan siivouksen hoitaa ulkopuolinen henkilö, joka pääsee vain saunaan ja suihkutiloihin.

Toivotan kaikille voimia ja koetetaan kaikki parhaamme mukaan ehkäistä tartuntoja ja tukea heikoimmassa asemassa olevia.

Parhain terveisin: Virtakiven sauna/Eija Parkkinen